15 foto’s geselecteerd voor PrinsjesFotoprijs

Geplaatst op
Nederland, Den Haag, 24-06-2021. Bewoners van de Tweebosbuurt in Rotterdam Zuid demonstreren tegen de sloop van hun wijk door woningbouwvereniging en Vestia. Hofplaats, Binnenhof, Den Haag.
Nederland, Den Haag, 30-06-2021. Slachtoffers en nabestaanden van defensiepersoneel die met chroom-6 verf hebben moeten werken protesteren op het Plein voor de Tweede Kamer. Slachtoffer Henk Rops uit Nieuwkuijk schiet vol als hij vertelt wat er met hem gebeurd is. Hij heeft tussen 1966 en 1972 in Oirschot gewerkt.

Twee van mijn foto’s zijn geselecteerd!

De PrinsjesFotoprijs is de prijs voor de beste politieke foto van het jaar. Naast mij zijn fotografen Freek van den Bergh, David van Dam, Dirk Hol, Bart Maat, Phil Nijhuis en Sem van der Wal geselecteerd. Eind augustus zal de jury de drie beste foto’s kiezen. De winnende foto wordt vervolgens op 16 september bekendgemaakt in de Eerste Kamer tijdens Democratie in Woord en Beeld. Lees hier meer over de fotoprijs